Avis Legal

CONDICIONS GENERALS

S'entén per 'Usuari' tot aquell que utilitza els serveis de Festagenda i del portal de festagenda.com, aquest més concret quan es parla d' 'Usuari sense registre', d' 'Usuari registrat' i d' 'Usuari administrador'.

La utilització del web festagenda.com per part d'un 'Usuari sense registre', d'un' Usuari registrat' o d'un 'Usuari administrador' implica que aquest mateix està d'acord amb les condicions aquí esmenades, i en el cas de no estar-hi d'acord, cal que anul·li el seu compte i deixi d'utilitzar els serveis del portal festagenda.com.

L' 'Usuari' de festagenda.com ha de consultar les condicions del servei cada cop que utilitzi el portal per a comprovar si hi ha una nova versió de les condicions i donar a entendre que hi està d'acord. L' 'Usuari' es compromet a acceptar les noves condicions si segueix utilitzant el servei.

Festagenda.com recomana que sempre es contrasti la informació amb altres fonts i que l' 'Usuari' notifiqui l'existència d'errors o imprecisions de les dades comentades per tal de millorar el servei. Serà la intenció de Festagenda.com eliminar les informacions errònies i falses per a garantir un bon servei de qualitat.

Els enllaços o links habilitats a festagenda.com pels 'Usuaris' poden conduir a la resta d' 'Usuaris' a altres llocs i pàgines web gestionades per a tercers, sobre les quals festagenda.com no exerceix cap tipus de control. Festagenda.com no assumeix cap deure de vigilar, verificar informació i revisar contingut d'aquestes pàgines web, però agraeix qualsevol notificació per a tal de poder suprimir o modificar aquest enllaç.

Festagenda.com pot contenir informacions que no es corresponguin amb la realitat i que poden causar danys o perjudicis a 'Usuaris' i/o a tercers. Festagenda i festagenda.com no es fa responsable dels danys, pèrdues econòmiques o pèrdua de prestigi dels 'Usuaris' o de tercers per la informació que es troba al portal web i que prové d' 'Usuaris' del portal.

Respecte a la informació afegida al portal directament pel personal de festagenda.com, ni aquest ni Festagenda se'n fan responsables si aquesta és ofensiva, incomplerta, inexacte, sospitosa o errònia quan aquesta s'extreu d'una font externa als dominis de Festagenda, com per exemple de flyers, xarxes socials, cartells, falques, webs, butlletins, etc... dels organitzadors, intermediaris, altres fonts o organismes públics.

Festagenda.com pot anul·lar o suspendre temporalment d'un compte i/o la seva informació compartida si ho creu oportú degut a un mal ús o incompliment de la llei o de les condicions del servei.

Les presents Condicions es regeixen en tot i cada un dels seus extrems per la llei espanyola.

Per qualsevol dubte, els 'Usuaris' poden contactar amb Festagenda des del formulari que els hi apareix fent clic a l'enllaç 'Contacta' al portal festagenda.com.

EL SERVEI DE FESTAGENDA

Festagenda.com podrà suspendre o interrompre els seus serveis de manera temporal o indefinida sense previ avís als 'Usuaris'. També podrà afegir, eliminar o modificar funcionalitats, disseny i configuració en les mateixes condicions.

Festagenda.com no garanteix la infal·libilitat del funcionament dels seus llocs web i a conseqüència no es fa responsable dels danys i perjudicis que es puguin derivar a conseqüència del seu servei .

Festagenda.com podrà amagar, modificar o eliminar informació dels seus dominis i dels seus 'Usuaris' si hi ha sospita que aquesta informació és ofensiva, incomplerta, inexacte, sospitosa o errònia. La publicació d'informació al portal web no implica que Festagenda l'hagi validat prèviament.

En el cas que festagenda.com hagi d'indemnitzar justificadament a un 'Usuari', Festagenda no es fa càrrec d'un import econòmic superior al de la despesa feta per part del mateix 'Usuari' denunciant en relació del mateix cas i servei.

UTILITZACIÓ DE LA INFORMACIÓ DEL PORTAL

L' 'Usuari' no pot fer un mal ús dels serveis de Festagenda i de la informació dels seus dominis. Cal fer-ho sempre d'acord amb la llei.

No es pot reproduir, copiar o utilitzar el contingut del portal festagenda.com en altres serveis privats, no sent excepció els panells informatius, aplicacions mòbils, software, diaris, revistes i pàgines web sense el permís de Festagenda. Sí que es pot utilitzar la informació dels esdeveniments sense previ consentiment en plataformes públiques sent aquestes televisions, ràdios, diaris, revistes, butlletins esporàdics, cartells o pàgines web d'entitats o organitzacions públiques que no tinguin l'objectiu de competir amb aquest servei, sinó complementar-lo o promocionar-lo, sempre i quan es s'identifiqui la font de 'festagenda.com'.

L' 'Usuari' pot compartir i publicar continguts de festagenda.com a les xarxes socials sempre i quan el contingut de la informació continguin la font i/o l'enllaç a 'festagenda.com'.

En tot cas, sigui quina sigui la plataforma que utilitza la informació existent dins de festagenda.com i dels seus dominis, aquesta no es pot comercialitzar sense el permís de Festagenda.

Festagenda.com fa servir cookies amb la finalitat de facilitar el servei a l' 'Usuari' i es reserva el dret de fer-les servir per treure estadístiques d'ús del portal.

USUARIS REGISTRATS.

L' 'Usuari' de festagenda.com, en el seu registre o inserció de Dades Personals garanteix la veracitat, l'exactitud, la vigència i l'autenticitat d'aquestes i es compromet a mantenir-les degudament actualitzades.

L' 'Usuari registrat' de festagenda.com accepta que el personal de Festagenda pugui contactar amb ell per correu electrònic per validar el compte.

L' 'Usuari registrat' a festagenda.com podrà anul·lar el seu registre en tot moment contactant amb festagenda.com i sol·licitant la baixa.

USUARIS ADMINISTRADORS.

L' 'Usuari administrador' de festagenda.com, en el seu registre o inserció de Dades garanteix la veracitat, l'exactitud, la vigència i l'autenticitat d'aquestes i es compromet a mantenir-les degudament actualitzades.

L' 'Usuari administrador' accepta que el seu nom d'usuari, correu electrònic, la seva agenda, el seu telèfon i tota la informació que se li sol·liciti en el registre pugui ser validada prèviament per Festagenda, sense que això comporti cap responsabilitat per part de Festagenda.

L' 'Usuari administrador' permet que el personal de Festagenda pugui contactar amb ell per correu electrònic i/o per telèfon per validar el perfil com també les activitats publicades a l'agenda sense que això comporti cap responsabilitat per part de Festagenda.

L' 'Usuari administrador' podrà anul·lar el seu registre en tot moment contactant amb festagenda.com i sol·licitant la baixa. Festagenda no es compromet a esborrar la informació publicada per l'Usuari administrador, qui és responsable del contingut afegit al portal. Aquest podrà esborrar tota la informació prèviament a l'anul·lació del compte.

Festagenda es reserva el dret de modificar el nom d'una agenda o d'un 'Usuari administrador' si aquest coincideix amb una empresa, entitat o institució, sent la nostra obligació fer-ho saber prèviament a l' 'Usuari' per correu electrònic.